Redigeret

man, 17/12/2018 - 08:58

Kolding Åpark

Fællesfaciliteter: Beboerne har adgang til et fælles vaskeri.
 
Materialer og udstyr: Gulvet i entré, boligrum og værelse er belagt med en meleret sort linoleum og loftet er hvidmalede betonelementer. Alle vægge er hvidmalede betonvægge eller gipspladevægge. I hver bolig er dog en lang væg, der fremstår uden malebehandling, men i formstøbt beton.
 
Badeværelse: Gulvet i badeværelset er belagt med ensfarvet vinyl og loftet er hvidmalede betonelementer – dog ikke i badet, hvor det er hvidmalede gipsplader.
 
Køkken og inventar: Køkkenet er udført i hvide elementer fra HTH. Bordpladen er lys, grå laminat. I forbindelse med håndvasken er der et hvidt underskab. Der er opsat et hvidt køleskab med indbygget fryser fra Electrolux i energiklasse A+ og en glaskeramisk kogesektion fra Zanussi.
 
Husdyr: Ikke tilladt.

Diverse: Som standard er der i boligerne en 15/15mb WAOO fiberforbindelse til 100 kr. pr. måned. Den kan sættes op og / eller kombineres med et tv- og fastnetabonnement ved henvendelse til Trefor.
 
Depotrum: Alle lejligheder har et tilhørende depotrum.
 
El: Du skal selv sørge for at tilmelde dig el, når du flytter ind.

Istandsættelse: Lejligheden er ikke istandsat ved indflytning, men der kan afhentes maling hos Servicecentret såfremt man selv ønsker at male lejemålet.

Indskud: Der kan søges et rente- og afdragsfrit indskudslån hos Kolding Kommune.

Se her brochure om ungdomsboligerne.

Se her brochure omkring internet og tv-kanaler.

Ejer:
Alfabo
Kolding Åpark 8A, 4.
6000 Kolding
Tlf. 73708180
info@alfabo.dk